Saules nekad nav par daudz !

Aizvadītajā nedēļas nogalē Valmieras Gaujas krasta vidusskolas – attīstības centru (Valmierā) pieskandināja dziesmas, melodeklamācijas, dimdēja dejotāju soļi. Notika pasākums ,,Saules nekad nav par daudz”, kas veltīts Ģimenes dienai. Pulciņos paveikto mācību gada laikā vēroja skolēnu vecāki. Šāds koncerts mums ir kļuvis par skolas tradīciju.

Kādus pulciņus tad pārstāvēja pasākuma dalībnieki? Skanēja 1. – 4. klašu un 5. – 9. klašu vokāli instrumentālā ansambļa dalībnieku dziesmas (skolotāja Anita Kalniņa). Uz skatuves varējām redzēt melodeklamācijas grupas un kori, kas ieguvis XXVIII Integratīvā mākslas festivāla ,,Nāc līdzās!” laureāta nosaukumu (skolotāja Līga Lāce). Ar savu spridzīgumu un azartu visus pārsteidza skolas tautisko deju kolektīvi un mūsdienu deju grupa (skolotāja Arta Stikāne). Interesantu video bija sagatavojuši audiovizuālā pulciņa dalībnieki (skolotāja Kristiāna Stukāne).Pasākumu vadīja skolotāja Ina Bankava. Zālē bija izvietoti vizuālās mākslas pulciņa dalībnieku zīmējumi (skolotāja Daina Leite). Visus priecēja floristikas pulciņa (skolotāja Ieva Lūsīte) sagatavotais ziedu pušķis. Koncertā varējām noskatīties  3.a klases teatralizēto uzvedumu ,,Kastanis” (skolotāja Ginta Giruca).

Skolas administrācija pateicās skolotājiem par ieguldīto darbu mācību gada laikā!

Par to, lai pasākuma laikā skanētu mūzika, rūpējās skolotāja Guna Radziņa. Pasākumu fotografēja 9. klases skolnieks Kristers Brokāns. Paldies visiem dalībniekiem un skolotājiem!

Saules nekad nav par daudz,

Tāpēc mēs esam mazas saulītes

Tik pavasarīgos svētkos-

Tikai Jums…

Tāds bija pasākuma dalībnieku moto. Lai tiešām mūsu dzīvēs saules nekad nav par daudz!

 Direktores vietniece Ina Kursīte

FOTO