Periodika bibliotēkā

Žurnāli

Ilustrētā Junioriem – vērtīgākā lasāmviela skolēnam! Kvalitatīvākais mēneša žurnāls zinātkāriem bērniem un jauniešiem! Atbildes uz bērnu daudzajiem kāpēc, dzīvnieku pasaule, kosmoss, nākotnes tehnoloģijas un vēstures pētījumi, gudri eksperimenti, radoši praktiskie darbi, vērtīgi konkursi, lieliskas balvas – un tas viss ietērpts krāšņās ilustrācijās. Noderēs bērniem gan skolas gaitās, gan lasīšanai kopā ar visu ģimeni.

SPICĪTE  – Lielisks palīgs zinātkāriem bērniem lasītprasmes un rēķināšanas apgūšanā – žurnāls meitenēm un puikām. Žurnālā Jūs atradīsiet pasakas, bilžu stāstus un dzejoļus, varēsiet rēķināt kopā ar Tomasu un Spicīti, baudīt aizraujošas spēles un labirintus, darboties ar krāsojamām grāmatiņām, radoši darboties un rast idejas vaļasbrīžiem. Žurnālā atradīsiet krāšņus plakātus dabas pētniekiem, kā arī uzdevumus rakstītprasmes nostiprināšanai un daudz citu interesantu lietu

Avene ir žurnāls meitenēm. Meitenēm, kuras lasa, raksta, mainās, meklē atbildes, iedvesmu, draudzību, pārliecību pašām par sevi. Meitenēm, kurām patīk un interesē ne tikai spožo un krāšņo slavenību pasaule, bet arī savas būtības, personības iepazīšana caur mūsu uzdotajiem jautājumiem, tēmām. Meitenēm, kuras mēģina definēt savas vērtības turpmākajai dzīvei. Sirsnīgi, viegli, radoši, krāsaini. Žurnāla lasītāju vecums: 9-14 gadi.

100 labi padomi saimniecībā noderēs katrai kārtīgai latviešu ģimenei! Žurnālā ir piecas tematiskās sadaļas – mājas un dārzs, svētki un ikdiena, rokdarbi, virtuve un receptes, veselība un skaistums. Katrā no tām apkopoti speciālistu ieteikumi, lietpratēju skaidrojumi un pieredzes bagātu cilvēku idejas, kā padarīt savu dzīvi vienkāršāku un jaukāku. Īsas, konkrētas un pārskatāmas instrukcijas sadzīves organizēšanā, veselības un skaistuma uzturēšanā, savstarpējās attiecībās un svētku svinēšanā.

Bibliotekāre Anita Kalniņa

Žurnāli